TEKNOLOGIATEOLLISUUDEN SOPIMUSVALMISTAJA

TEKNOLOGIATEOLLISUUDEN SOPIMUSVALMISTAJA

Pertemet Oy on kokenut teknologiateollisuuden sopimusvalmistaja. Autamme kotimaisia ja kansainvälisiä yrityksiä menestymään täydentämällä ja nopeuttamalla asiakkaidemme tuotantoprosesseja toimittamalla niiden vaatimia osia ja kokonaisuuksia.

Valmistamme osia sekä osa- ja tuotekokonaisuuksia

Ydinosaamistamme ovat erilaiset ohutlevy-, hitsaus-, kokoonpano- ja muotoonpuristustyöt. Tuotteidemme raaka-aineena käytämme ruostumatonta ja hiiliterästä. Valmistamiamme tuotteita käytetään esimerkiksi lämmönsiirtimiin, ilmastointilaitteisiin, ammattikeittiölaitteisiin ja tilaelementtirakennuksiin.

Monipuolinen konekanta ja osaaminen

Pertemetin osaaminen tukee asiakkaiden omia tuotantoprosesseja. Se on erikoistunut kehittämään tuotteiden valmistusta oman ydinosaamisalueensa puitteissa ja on investoinut tarvittaviin koneisiin. Lisäksi Pertemet on luonut ympärilleen toimivan alihankkijoiden ja tavarantoimittajien verkoston. Tästä syystä olemme varteenotettava valmistaja hyvinkin erilaisiin ja vaativiin töihin. Pertemet pyrkii olemaan myös aktiivisesti mukana asiakkaidensa tuotekehityksessä.

Varmennettua laatua kilpailukykyiseen hintaan

Joustava tuotantomme sopii sekä sarja- että yksittäiskappaleiden valmistukseen. Asiakkaamme arvostavat meissä kykyä toimittaa heille laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan toimitusvarmuudesta tinkimättä. Laadun varmistaminen tapahtuu asiakkaiden spesifikaatioiden ja laatustandardien mukaan.

Kysy lisää!

Haluamme auttaa asiakkaitamme parantamaan tuottavuuttaan sopimusvalmistuksen avulla. Yhteistyön aloittamiseksi ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen.