PERTEMET OY

Asiakaslähtöistä yhteistyötä.

Pertemet on vuonna 1994 perustettu teknologiateollisuusyritys. Valmistamme asiakkaillemme tuote- ja osakokonaisuuksia ruostumattomasta teräksestä ja hiiliteräksestä.

Pertemet on vakavarainen, asiakkaidensa mukana kasvava sopimusvalmistaja. Tavoitteemme on toimia asiakkaidemme strategisena kumppanina ja tukea heidän tuotantojaan. Toimintamme perustuu luottamukselliseen ja avoimeen yhteistyöhön sekä asiakkaidemme kunnioitukseen. Tavoitteemme on pitkäaikaisten kumppanuuksien luominen.

Toimintatapamme on hioutunut tukemaan asiakaslähtöistä yhteistyötä. Luotettavan ja laadukkaan toiminnan varmistamiseksi olemme sitoutuneet toimimaan yleisten laatustandardien sekä asiakkaiden erityisvaatimusten mukaisesti. Laatutavoitteet yhdessä motivoituneen ja ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa tekevät Pertemetistä loistavan yhteistyökumppanin, joka auttaa yritystänne saavuttamaan sille asettamanne tavoitteet.

Pertemet toimii Sorsakosken perinteikkäässä teollisuus- ja ruukkiympäristössä, jossa teknologiateollisuutta on ollut jo 1800-luvun lopusta saakka. Tunnetut ja arvokkaat puitteet luovat toimivan ympäristön myös Pertemetin kaltaiselle modernille yritykselle.