Haemme Leppävirralle neljää koneoperaattoria sekä ohutlevyosaajaa vakituiseen työsuhteeseen

Kiinnostaako työ alan uusimpaan teknologiaan panostavassa yrityksessä? Hae meille käyttämään levytyökeskusta ja laserleikkauskonetta. Koneet on varustettu automaattisin levynvaihdoin ja monilla automaattista ajoa tukevilla toiminnoilla. Kone operaattoreilta edellytämme perus Windows taitoja ja hakijoilta odotamme motivoitunutta asennetta. Koulutamme operaattorit yhdessä konevalmistajan kanssa työtehtäviin. Aiempi työkokemus levytyökoneiden, CNC-koneiden, tai robottisolun käytöstä katsotaan hakijan eduksi.

Ohutlevyosaajana pääset työskentelemään uudella 320tn särmäyspuristimella ja muilla ohutlevykoneilla. Työtehtäväsi ovat vaihtelevia ja avustat tarvittaessa koneoperaattoreita. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä luetaan eduksi.

Koneoperaattoreiden työsuhde alkaa 8.4.2024 ja ohutlevyosaajan palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on kaksivuorotyötä, aamuvuoro klo 6–14 ja iltavuoro klo 14–22. Palkkaus määräytyy kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Pertemet Oy on vakavarainen, asiakkaidensa mukana kasvava sopimusvalmistaja. Tavoitteemme on toimia asiakkaidemme strategisena kumppanina ja tukea heidän tuotantojaan. Toimintamme perustuu luottamukselliseen ja avoimeen yhteistyöhön sekä asiakkaidemme kunnioitukseen. Tavoitteemme on pitkäaikaisten kumppanuuksien luominen.

Hakemukset 11.3.2024 mennessä osoitteeseen eija.teittinen@pertemet.fi
Lisätietoa työtehtävistä arkisin 8–16, 040 6758487 Toni Teittinen